Mer bruk av store tags

Heisan! Har dere sett den søte bamsen til StudioLight? Passer jo bare helt perfekt på et baby/barnekort eller en tagpose, som jeg har laget her. Papirene er fra Papirdesign og blomstene er litt forskjellig, både kjøpt og selvlaget.

I et innlegg like før jul viste jeg hvordan jeg lagde en innpakning til sjokolade av to store tags og en mellomdel.

Denne varianten lages på samme måte, bare med en stor dies. Jeg har brukt StudioLights Ticket Tag, Essentials.

Her har jeg byttet ut sjokoladen med en liten skuff/eske som passer perfekt oppi. Jeg måler bredde, lengde og dybde på taggposen og lager skuffen bittelitt mindre. Siden jeg jobber med inch fjerner jeg ca 1/8 inch på alle mål. Jeg bruker en kladdebok og noterer mye underveis når jeg holder på.

Ikke sant han er søt? 💙

Hilsen Lene

Studiolight friendz cutting dies bamse

Papirdesign vårtegn-babyjente

Papirdesign vårtegn-babygutt

StudioLight Ticket Tags Essentials (tomme for øyeblikket men de kommer inn igjen).

 

 

 

Posted in baby, DT Lene, eske, papirdesign, Studio Light.