Mini melkekartong, adventskalender

Heisan, i skrivende stund er det en uke til 1. søndag i advent. I butikken i år har vi solgt adventskalender med en ny vri. I stedet for 24 små pakker har vi laget 4 større pakker, 1 for hver søndag i advent.

Den ideen har jeg tatt med meg inn i bidraget mitt. 4 små melkekartonger som er satt oppi en pyntet eske.

Vi har en liten dies i butikken som lager melkekartongen og esken har jeg laget selv.

Jeg synes det ble så fint med det store hullet på hver side av esken. Da ser man mer av de søte melkekartongene.

Asså! Legg merke til den snobbe tynne gullringen rundt rammen til hullet! Den er kuttet ut med en rund dies som skjærer ut flere tynne tynne rammer. Snakk om prikken over i´en!                                           Jeg har brukt Maja Design Woodland Christmas til dette prosjektet og en del glitterark fra de flotte pakkene fra Sizzix.

Esken: melkekartongen måler nesten 5 x 5 cm så esken min måler 10 x 10 cm. Hver kant er 5 cm høy, så da må du skjære til en bit Bazzill som er 20 x 20 cm, prege på 5 cm rundt på alle 4 sidene. Klippe hakk i hvert hjørne og lime sammen til en eske. Hver høye sidefelt er den største tagdiesen i de fine pakkene til Studiolight. Tilpass bredden på taggen så den blir 10 cm bred. Bruk sugerør eller rull sammen papir til hank. Vil du ha stort hull i esken må det kuttes før du limer sammen.

Måtte lage en i blått også hvor jeg har brukt mye blå resteark. Også her brukte jeg glitterark fra Sizzix og den tynne fine ringen rundt rammen er med, skjært ut i blått glitterark. På toppen av hver melkekartong har jeg valgt å lage to små hull og tredd inn bånd. I stedet for å lime sammen åpningen, knyter jeg den sammen slik at kalenderen kan brukes til neste år også.

God adventstid! Hilsen Lene

Crealies Create A Box Mini Dies No. 06 Milk Carton

Studiolight dies lovely tags

Studiolight dies ticket tags

Simple and basic dies sirkel sbd038

Sizzix Surfacez Opulent Cardstock Pack 8″X11.5″ 50/Pkg Gold

Sizzix Surfacez Opulent Cardstock Pack 8″X11.5″ 60/Pkg Muted

Sizzix Surfacez Opulent Cardstock Pack 8″X11.5″ 50/Pkg Ivory

 

Skroll til toppen