Mini Pops Pop up

Da kan jeg glede alle Karen Burniston fans med en ny diespakke. Denne pakka er ikke like stor som noen av de andre, men du verden for en mulighet man har med den.

Jeg har laget et kort med de nye papirene til Papirdesign. Papirene har motiver med øl eller vin. Bildet foran på kortet er fra ei pakke fra Dixi craft. Jeg har brukt Karen Burniston Flap & Closure til å lage kortets lukkedel.

Inni kortet har jeg limt ølflaskene fast til to av delene fra diespakka. I midten av kortet har jeg kuttet ut et spor som lager en slags trapp (også en dies fra pakken).

På «trappa» har jeg limt fast ølglass. En flaskeåpner ligger slengt i midten. Disse små ølflaskene og glass er dies fra Marianne Design.

Jeg kjenner at dette blir en morsom dies å jobbe videre med. (Rart det der, noen ganger bare vet man at HER fant jeg gull)!!! Vi venter påfyll av denne diesen i butikken så her er det bare å ønske seg til jul!

Adventhilsen fra Lene

materialer: Karen burniston dies-mini pop pop ups

Marianne design collectables – Beer

PD Øl

Dixi craft toppers-beer

Karen Burniston-flap and closure dies

 

 

Posted in dies, DT Lene, gratulerer, Guttekort, Marianne Design, papirdesign.