Morsdag-kort

Søndag 12. februar feires årets morsdag i Norge og vi som lager kort kan virkelig boltre oss med skjønne papirer, sløyfer, blonder og annen «stæsj».
Lemon Craft har en nydelig papirserie som passer perfekt til et koselig morsdags-kort. Det finnes også et ark med bilder i denne serien. Jeg har brukt den lille blokka med ark (6×6 inch) fra LemonCraft.

Blomstene har jeg laget selv med to forskjellige punchere, små halvperler i midten. Under bildet har jeg rivd en bit med bølgepapp.

Selve kortet er en bit Kraft Bazzill på 6 x 12 inch, preget på 2 inch og 8 inch. Slik har jeg fått den skjeve åpningen over mot venstre. Midt på det høyre frontpanelet har jeg limt på en ekstra bit papir som jeg har puttet to etiketter under. En magnet strategisk plassert under papirene holder kortet sammen når det lukkes. Diesen er en gammel Magnoliatag.

Og slik ble kortet inni. Stemplene jeg har brukt er gamle men koselige.
Hilsen Lene

Posted in Uncategorized and tagged , , .