Morsdagskort av rester!

Hei igjen… nest siste dagen av januar…. tiden flyr.

Min eldste datter er født på morsdag, derfor er denne dagen spesiell for meg… 🙂 Jeg liker å lage morsdagskort i alle variasjoner.  Denne gangen skal jeg vise dere et par reste-morsdagskort. Jeg hadde veldig mye fine rester etter at jeg hadde laget Ladies diary albumet. Det er jo synd å kaste så fine rester….. 
Som dere ser er kortene veldig forskjellige, men det de har tilfelles er at begge er laget av rester av Graphics 45 “Ladies Diary” collection, og begge har “hjemmelagde” blomster Heartfelt Creation. Begge har også et varme-embossed stempel fra Papirdesign.
Dette kortet er laget av masse papirstrimler som jeg har satt sammen på “måfå”. Det var morsomt å lage. Blomstene er laget av det samme papiret. 
Dette kortet er mer tradisjonelt. Bildet er også en del av samme papirserie. Diesen  eller rammen rundt bildet er fra Creative Expression. Rammen er hevet litt opp med et lag med foam eller mosegummi under. Blomstene er Classic Rose fra Heartfelt Creation… laget av restepapir og med Delux flower shaping sett, 
Ha en flott og kreativ uke!!
Klem fra Irene
Posted in Uncategorized and tagged , , , , .