Morsomt vin-kort

Jeg vil begynne det nye året med et morsomt kort i bloggen vår. Noen av de siste korta mine har hatt øl som tema og nå har jeg laget et med vin. Papiret utenpå kortet er fra Papirdesign. Så har jeg kuttet til en ramme med en dies som er et stort frimerke (hvitt papir). Over frimerke ligger en bit med bølgepapp og på toppen et morsomt bilde fra Pinterest. Teksten «I speak fluent wine» er fra en liten blokk med tekster fra StudioLight.

Inni kortet har jeg brukt min nye Karen Burniston Mini Pops pop up dies. Kurven i midten er kuttet ut på frihånd og kurven er limt fast på en støtte som skjæres ut i bakgrunnspapiret. Finnes i pakka med de nye disene. Likeledes den lille støtta som holder vinflaske og glass på hver side av kurven.

Her ser du det hele litt bedre. Med disse delene lager du et kort hvor delene står litt ut i kortet. Eføyrankene er kuttet med en gammel dies fra Spellbinder. Eføy passer fint til vin, synes jeg, siden de likner litt på vinranker/blader.

Hilsen Lene

Ønsker alle leserne i bloggen et kreativt og optimistisk nytt år!

Karen burniston dies-mini pop pop ups

 

Posted in DT Lene, kort, Popup kort.