Nok en eksplosjonsboks

Forrige uke viste jeg dere en søt rosa babyeske laget med Craft & You eksplosjonseske i kraftpapir. Jeg har nok en boks å vise dere og denne gangen i maritim stil.

Papirene på esken er fra et ganske stort lager jeg har med maritimt tema. Husker ikke helt merke for jeg vet de er litt gamle. Men er det noe som holder seg i stil og tema så er det det maritime. Bare vent til Mintay sin maritime serie kommer!

Lokket på esken er pyntet med de små 3D husene til Tim Holtz.

På innsiden har jeg festet en shakerdome med sand inni og et fyrtårn. En liten søt pirat sitter midt i boksen med mye maritim pynt rundt seg. Det er så godt å tenke på at jeg har 3 stk igjen av eksplosjonseskene, fordi de kommer med 5 i pakka. Da har jeg 3 nye ideér å klekke ut.

hilsen Lene

Exploding box

 

Posted in DT Lene, eske.