Nytt DT-medlem og notatblokk

heihei

Så koselig du titter innom 🙂

Jeg er så heldig at jeg har blitt med i designteamet til Ida og Scrappehjertegjengen . Mitt navn er Camilla Mathisen 35 år , kommer fra skien. Har en datter på snart 5 år , som elsker å være kreativ sammen med meg. Jobber som vanlig som  barista og negledesiner.

Jeg har scrappet i 7 år ,og var hekta fra dag en når jeg møtte denne verden. Lager alt fra A til Å egentlig, men detter fort over til litt mer maskuline kort og bretteteknikker. Wax fra prima, distress ink , oxide og tannhjul er noe det jeg bruker mye. Jeg har aldri blogget eller vært med i design team før, så gleder meg utrolig mye til denne reisen med dere .

        

I dag har jeg laget ett prosjekt til post it lapp/notatblokk med borrelås. Elsker at jeg oppdaget Studiolight hook and loop borrelåser. Disse sitter så bra.  Arkene og ispirsajon kom fra den nye blokka til Mintay garage . Die cuts er i fra blokka , som jeg brukte ett lag med distress ink og collage matte . Collage matte er egentlig ett lim, men elsker det for å lage litt mere liv i bilder og die cuts . Legger bare ett ugjevnt lag over .

Før:                         Etter:

Tannhjul har jeg brukt min favoritt Wax på.

Før :     Etter:

Ett lite bildedryss fra innsidene :

                                       

                

Produkter som er brukt :

Mintay ark-garage 6×8

Studiolight hook and loop 13mm

Finnabair Art Alchemy Metallique Wax .68 Fluid Ounce Vintage Gold

Distress ink

Tim Holtz Distress Collage Medium-Matte

Ha en super søndag

Klem Camilla

Posted in DT Camilla, kort, notatbok, Prima.