Nytt liv til gammel dies

Jeg er storfornøyd når mange av mine fine dies får nye bruksområder. Her har jeg lagd et kort med Studiolight Essentials 199. Den er dessverre ikke i salg lenger men det som er vesentlig for dette kortet er en dies med en fin mønsterbord på toppen.

Jeg begynner med å kutte til to like deler papir. Her: 11 inch. Så legger jeg diesen med spissen helt ut mot den ene kanten og kutter halvveis igjennom, jeg stopper rett før hullborden. Så snur jeg diesen og legger den i sporet fra forrige kutting og med spissen helt ut mot den andre kanten. Kutter så halvveis igjennom eller så langt at det blir kuttet ut en hel del.

Så preger jeg litt inn på hver kant bortsett fra én. Det er toppen av kortet.

På den ene delen som har to pregelinjer kutter jeg bort den ene delen innenfor pregelinjen.

Når alt brettes skal det se slik ut. Nå kan du lime hver sidekant sammen og bunnen rett under den nederste «flappen». Da har jeg en lomme som jeg kan putte en stor tag inni.

På midtstykket limer jeg inn en bit ekstra så jeg får et utbrettskort når hver av «flappene» brettes opp.

Til dette kortet kan du bruke veldig mange av StudioLight sine dies, diesen må bare ha rette sidekanter og en fin utforming på ene siden. Du kan også bruke de store tagpakkene Studiolight har kommet med. Urban tags, eller Slimline grunge cd26 og Slimline cd33.

Klikk deg inn på de blå linkene under så ser du bilder av eksemplene mine!

Hilsen Lene

Studiolight dies urbanl tags

Studiolight dies-slimline grunge cd26

Studiolight dies-slimline cd33

Lemon Craft 6×6 gentlemen

Posted in dies, DT Lene, Guttekort, Lemon Craft, Studio Light.