Oppbevaring til dies

Da jeg fikk flere enn tre pakker med dies, fant jeg ut at jeg ville ha en type oppbevaring til dem. Dette var før vi fikk den kjekke dieskofferten som sikkert alle scrappere kjenner.

Min aller første oppbevaring var en hjemmelaget bok med sider laget av magnetark. Siden har jeg hatt en periode med ArtBin dieskoffert.

                                   Jeg har vært kjempefornøyd med dieskofferten, men siden dies har en egen evne til å formere seg ble kofferten etterhvert litt full og tung. 
Det å bla i de tunge magnetarkene har også vist seg litt problematisk for svake fingre. Nå ble valget om jeg skulle kjøpe en dieskoffert til, eller finne på noe nytt.
En ny og velfungerende oppbevaring dukket opp på Scrappehjertet og jeg har kjøpt mapper og magnetark nok til alle mine dies. 
Etter litt sortering og planlegging har jeg fått 6 mapper med god oversikt.
Det jeg snakker om er noe som heter EZMount Clear Enclosed Mini Binder. Klare plastmapper, størrelse ca 18 x 24 cm, med tre «ringer» inni til å feste magnetark i. Arkene kjøpes separat og du får fint plass til 10-12 ark i en mappe. 
Det ligger et tynt plastomslag rundt mappa som man kan putte papir oppi. Jeg har valgt å kategorisere hver mappe og på forsiden har jeg skrevet hva jeg har på hver side inni mappa.

Det har tatt litt tid å skrive alle dokumentene på Mac’en, men nå ligger de i en egen mappe på maskinen og jeg kan kjapt redigere dokumentene når jeg får nye dies eller må kjøpe en mappe til. 
Jeg liker å ha orden i sakene mine og siden jeg har investert så mye penger i dies vil jeg ha et system som fungerer. Mappene er lette å bla i og de tar ikke stor plass på bordet mitt. 
Mapper og magnetark kommer inn i butikken/nettbutikk om ikke så lenge. Husk å kikke på dem når du stikker innom, kanskje det er noe for deg også.
Hilsen Lene
  

Posted in Uncategorized and tagged , .