Oppbevaring til Distress Oxide

Jeg har forelsket meg i de nye Distress Oxide Ink fra Tim Holtz. De er veldig fine å lage egne bakgrunner, stemple og farge med. Etter hvert som man bruker dem finner man nye bruksområder. Jeg bruker ofte Mini ink blending tool, men jeg bruker også andre ting som kan lage fine mønster, f.eks en plastikkork og en linjal.
Oxide Ink har kommet i 12 farger og jeg har lett etter en fin boks til oppbevaring. Scrappehjertet har tatt inn en kjekk liten boks fra Artbin som egentlig er til 6 x 6 inch ark-blokker, men som fungerer perfekt til Oxide Ink også. 12 stk får plass i esken og på lokkets innside kan du feste 12 blending tool pads med borrelås, også i butikken.

(Jeg mangler tre farger, som du ser)!

En annen fin oppbevaring som har kommet er en boks til Distress Crayons. Boksen har god plass og ca 34 stifter får du oppi. 
Så vil jeg vise dere noen bakgrunner jeg har laget med Oxide Ink. Først to stk jeg har laget med langsiden på linjalen. Jeg presser Inkputa ned på en silikonmatte og sprayer lett over med vann så fargen blir mer flytende. Så “drar” jeg fargen sammen med linjalen og lager en stripe med farge. Så dypper jeg linjalen ned i fargen og overfører farge til et stykke papir. Du kan lage så mange striper du vil og prøv også å lage striper på skrå. Bytt farger og lag striper loddrett og vannrett.

Gul, orange og rød.
Rød og turkis.
Bakgrunnen er turkis og sjøgrønn. Når de to fargene er tørre legger jeg på lilla sirkler med en stor shampokork.

Her er hele bakgrunnen dabbet med rød og så har jeg duppet en liten kork i vann før jeg trykte ringer på papiret. Når disse fargene møter vann reagerer fargen og blir enten lysere eller klarere. 
Prøv du også! 
Hilsen Lene

Posted in Uncategorized and tagged , , , .