Oxide Ink og Tim Holtz papir

Jeg har lenge hatt en blokk med 12″ x 12″ papirer fra Tim Holtz som heter Idea Ology Paper Stash, Kraft & White. Blokken består av 24 ark som er ferdig embosset slik at når du bruker f.eks. Oxide Ink på papiret så kommer mønsteret frem. Nå har alle de 12 nye fargene i Oxide Ink kommet i butikken.

Her har jeg laget et kort med slikt papir og jeg har dabbet over med sjøgrønn, turkis og lilla Oxide Ink. Mønsteret med pilene kommer frem under Oxide Ink fordi blekket ikke “biter” på det ferdig-embossede mønsteret. Tekstpanelet midt på kortet er også laget med Oxide Ink og jeg har stemplet med embossing stempel og brukt hvitt embossingpulver. 

På dette kortet har jeg brukt flere farger med Oxide Ink og den hvite skriften i papiret kommer fint frem. Skjellene som ligger ved fyrtårnet er kuttet ut fra et papir som først ble stemplet og embosset med hvitt embossingpulver. Etterpå ble papiret dabbet med grønn og turkis Oxide Ink. Det hvite stemplede motivet kommer fint frem og gir et morsomt mønster på skjellene.

Her har jeg laget to små kort og brukt det kraft fargede papiret fra blokka. Jeg har brukt sort fettfarge fra Tim Holtz og gnidd fargen inn i papiret med en våtserviett. Sortfargen legger seg i Kraftpapiret der det ikke er embosset og lager en fin effekt. Hjørner og rammen er kuttet ut i sort Bazzill og jeg har gnidd over med gullfarget voks.

Hilsen Lene
Materialer:
Posted in Uncategorized and tagged , , .