Parfymeflaske fra Tonic Studio


I går var jeg med på et morsomt nettkurs i regi av Scrappehjertets grossist i USA. Mange store designere og firmaer viser frem nye produkter og jeg fikk prøve ut en aldeles herlig liten parfymeflaske. Flasken måler ca 15 cm og lokket er veldig enkelt å ta av.


Dette er flasken jeg lagde på nett sammen med en dyktig designer fra Tonic Studio. Ikke bare får vi prøve ut diesen, men vi får også «smaksprøver» på nye papirer, embossingpulver, lim osv.

Jeg har det med å forelske meg i enkelte ting og denne her gikk rett i hjertet på meg. Så utrolig moro å lage, enkel å sette sammen og så herlig resultat. Helt perfekt som en liten gave fylt med det du måtte ønske (bare det ikke er for stort) 😉

På denne røde flasken har jeg kuttet ut mønster i papiret så det er blitt gjennombrutt. Med plastikk på baksiden kan flasken fortsatt fylles med godsaker. Eller sett et lite elektrisk te-lys inni.
Også så moro å dykke ned i glam-pairene mine, da!

Her ser dere alle dies i pakken, og dette er en unik pakke. Selve basen til flaska består av 2 dies som kuttes ut 2 ganger hver, og så er det opp til deg å velge utseende på flasken. Du har flere alternativer siden pakken kommer med flere forskjellige mønster på dies du kan bruke.
Denne pakken kommer inn i butikken om ikke så lenge og vi presenterer den i en video når den ankommer.
Gled dere!
Hei og hopp fra Lene 💕

 

 

Posted in DT Lene, embossing, eske, Valentine, Vertinnegave.