Påske med Distress Oxide

Hei… Jeg vet at mars kan være strid… men jeg trodde ikke at all snøen skulle komme denne måneden! Jeg vil ha vår nå… ikke en mellomting mellom høst og vinter slik det har vært hittil i år her i Larvik.

Jeg har laget et påskekort i dag, selv om jeg ikke har sendt et påske kort på mange år selv. Men.. men, det var moro å lage… Selve teknikken kan brukes på hvilket som helst kort….

Istedet for å bruke mønsterpapir har jeg har brukt en blending tool å påført blekket på en hvit glatt Bazzill… Blekket er lett å få jevnt ved å bruke små sirkel bevegelser… Når jeg var fornøyd sprayet jeg på vann med Distress sprayeren fra Tim Holtz. Distress Oxide reagerer på vann og oksiderer.. og gir en fin effekt.

>F

Materiell jeg har brukt er : 
Bazzill
Distress Oxide 
Graphic 45 Ephemera Card
Creative Expression Dies Cape Verde
Hvit mosegummi
Her kan du se hvordan effekten blir av Distress Oxide og vann.
Ønsker dere en fin og kreativ uke!!
Klem fra Irene
 
Posted in Uncategorized and tagged , , , , .