Påskehilsen til en kaffe-elsker

Hei, i dette innlegget vil jeg vise dere en fin ting man kan gjøre med en enkel kaffepose. Jeg har laget en innpakning til den nydelige Crema-kaffen vi har i butikken. Kaffeposen måler 5 inch på tvers. Så da var det bare å skjære til så lang bit jeg trengte for å komme hele veien rundt. Her måtte jeg skjøte papiret, men det skuler jeg inni innpakningen.

På denne posen brukte jeg en Studiolight dies som avslutning på klaffen. Papirene er fra Reprint, en kaffeserie som kom for en stund siden. Kaninhodet er egenprodusert (jeg viser dere hvordan i en video som ligger på Scrappehjertets Facebook side).

På denne har jeg laget eggmønster med en stensil og Oxide Ink. Klaffen øverst på innpakningen er en fra en annen Studiolight dies.

Jeg har fått dilla på å lage egne bakgrunnspapirer, etter stor inspirasjon fra Gunn Anita. Alle blomstene er fra Heartfelt og litt ekte kaffebønner pynter opp til slutt. «Påskehilsen» er en dies fra Papirdesign, likeledes kaffestempel.

Nå har jeg kjekke «gåbort gaver» til påskens besøk.

God påske! Hilsen Lene

Papirdesign dies påskehilsen

Papirdesign stempel-kaffekos

 

 

Posted in DT Lene, Heartfelt Creations, Oxide Ink, papirdesign, Vertinnegave.