Reprint og Olivenolje

Jeg fikk så lyst til å lage en eske til olivenolje av de søte papirene til Reprint, som heter Tuscany Collection.

Arket jeg har brukt har fine små olivenkvister på front og en nydelig grønnrutete bakside.

Brun Bazzill danner basen til esken og sammen med Tuscany Collection ble det en fin og myk fargepalett. Når jeg lager esker finner jeg mål på bredde og høyde, plusser på til bunnen og kladder alt ned på et papir før jeg skjærer i papiret. Lokket er alltid 1/8 inch større enn selve esken.

Som pynt på boksen lagde jeg en «haug» med blomster. Bruker det jeg har av små dies. Likeledes med bladene. En liten etikett henger i sløyfa på lokket og avlange olivenbær lagde jeg med en oval dies.

Kjekk liten innpakning til spiselig gave 😉

Hilsen Lene

Reprint spring in tuscany 12×12

Moda scrap happy flowers dies

Reprint blomster sage

 

 

Posted in DT Lene, eske, Reprint.