Restepapir blir til pakkelapper

Hei igjen…..

Snøen har lavet ned denne helgen og julestemningen har økt i takt med snødybden. Noen av oss har trosset snøværet og vært en tur innom Scrappehjertet i helga… andre har bare holdt seg innendørs. Hjemme har jeg brukt opp endel av restepapiret og laget pakkelapper. Før vi vet ordet av det har vi vært og handlet julegaver og så mangler vi pakkerlapper… derfor et råd, lag pakkelappene nå!! Jeg liker ikke å lage en haug med like pakkelapper, så hos meg er alle forskjellige…. her er noen av dem

Jeg bruker av de tags og label dies som jeg har. Det blir alltid noen nye fra år til år, men det meste har jeg liggende. Noen stempler blir man aldri lei og de brukes om og om igjen, selv om det er gøy med litt nytt også. 
Jeg kjøper en ny jule-label hvert år her har jeg laget et par pakkelapper av den jeg kjøpte i år. Denne er kjøpt på Scrappehjertet og er fra Creative Collection – Festive Collection 2016
Pepperkake mannen er en en dies fra x-cut, snøstjernen er en dies jeg har kjøpt når jeg var i USA sist. Banneren på begge er et stempel fra Kort og godt som jeg har hatt noen år. Har klippet ut banneren for hånd. 
Her har jeg fargelagt et stempeltrykk fra i fjor som er stemplet på Kraft kartong. Det er masse nye fargeblyanter å få kjøpt hos Scrappehjertet. Det som er fint er at det er singel blyanter så du kan kjøpe de fargene du ønsker deg selv. 
Her har jeg brukt en ny julestjerne-dies fra Marianne Design… likte den veldig godt!! Så er det en granbar-dies fra Creative Expression – Festive Collection fra i fjor. Og banner fra Kort og godt igjen…
Så til slutt en Stjerne dies fra Die-namics… veldig enkelt men en fin måte å bruke opp rester!
Håper dere har fått litt inspirasjon til å lage egne pakkelapper… det finnes ikke oppskrifter på slike, det er bare å slå seg løs med lim og papir … 
Ha en flott uke
Klem Irene

Posted in Uncategorized and tagged , , , , .

3 Comments

Comments are closed.