Ribbon Tags fra Moda Scrap

Noen ganger opplever man at ting i butikken går litt under radaren. Må bare innrømme at jeg ikke har gitt denne pakken med dies særlig oppmerksomhet. Men så kikket jeg litt ekstra på denne «gjøkungen» og plutselig kom jeg på en god idé.

Hva med å sette en tag som pynt på fronten av et kort? De to åpningene i hver side………..jo, fine til å feste bånd i, eller? Må prøve……. Ok, her er noen smaksprøver:

På de to første korta brukte jeg den mellomste taggen i pakka og på øl-kortet klippet jeg til et papir som bånd under taggen.

Så har jeg brukt den største taggen og skjært den ut to ganger, én i Bazzill og én i mønsterark. Mønsterark-taggen har jeg kuttet av en smal kant rundt hele veien så taggen fikk en ramme av Bazzill. To sjenerøse blondesløyfer pynter opp hele kortet. Legg merke til hvor lite pynt det er på kortet, egentlig!

Likeledes her, lite pynt men likevel et artig kort.

Her er den mellomste taggen kuttet ut i et aldeles nydelig ark med gullspetter. Bakgrunnen er embosset med folder og etterpå strøk jeg på gull-voks (Foundry Wax fra Tim Holtz).

Siden taggene har festemulighet i begge sider passer den supert på runde ting. På en plastboks jeg har spart på ble lokket malt i en fin farge og den mellomste taggen ble en del av pynten. Taggen er festet med dobbel hyssing.

Dette ble virkelig moro og denne diespakken er for øyeblikket en favoritt. Ikke ferdig med å leke med denne, nei!

hilsen Lene

Moda scrap dies-ribbon tags

Reprint ark vintage baby-balloons

Papirdesign buttons-øl 2

Marianne design collectables – Beer

Kort og godt stickers 1006-hurra tiger

Vininne dies

Craft Perfect Luxury Embossed Cardstock A4 5/Pkg Cosmic Vista : ark med gullspetter.

Sizzix 3D Texture Fades Embossing Folder By Tim Holtz Industrious

Distress founded wax 442

Distress founded wax 435

Dies Godis

 

 

Skroll til toppen