Selvlagde blomster i Foam

Siste helgen i september ble tilbrakt på scrappetreff sammen med 60 andre damer med samme interessen som meg. Veldig hyggelig begivenhet som gir meg masse ny inspirasjon. Jeg holdt en kort liten demo på hvordan man lager egne blomster i Foam/tynn mosegummi, og jeg tenkte det kunne gjentas her i bloggen. Jeg kutter ut Foam med dies og denne gangen har jeg brukt  Heartfelt small sweet Peony.

Hvit og rosa Foam

Hvit Foam farget med lys ferskenfarget Crayons.

På denne lilla blomsten har jeg kuttet 2 av hver størrelse, altså 6 deler til sammen. Jeg har festet 3 «støvbærere» på en liten bit ståltråd og med ståltråden får jeg stukket støvbærerne mellom Foamen. 

Så varmer jeg opp Foamen med embossingpistolen og når Foamen krøller seg litt er den varm nok til å formes med fingrene.

Jeg krøller kronbladene sammen og holder fast til Foamen har kjølnet litt. Hvis blomsten blir veldig stram bretter jeg forsiktig blomsten i fasong.

Begynner å bli en blomst, dette!

Til slutt kan du sverte over kantene med en Distress Ink eller Distress Oxide.                                                                                                                                                    Hilsen Lene

Posted in Blomster, DT Lene, Foamiran.