Ship O´hoi

Splitte mine bramseil! Stor oppstandelse på Papirbrygga i dag. Hvert år ankommer skuta «Fiona» fra Kristiansand og kapteinen ombord er ingen ringere enn Fritjof Maste Bartelius. 3.generasjon skipper fra Søgne. Han tar alltid en tur innom søsteren sin, sykepleier Borghild Fredriksen, før skuta seiler videre til Moss for sin årlige båtkontroll.

Trivelig maritim atmosfære nede ved kaia, og det spørs om ikke svoger Arne straks kommer for å hjelpe til med koffertene til Fritjof. Disse to «gutta» pleier å sitte i timevis med røverhistoriene sine.

Kaptein F.M. Bartelius er laget med Surprise Ball Pop up og Bittyball Pop up dies fra Karen Burniston. Trenger du dies til å lage ansikter med skjegg og bart, er pakken med julenisse og nissekone veldig fin. Linken finner du under innlegget her. Resten er opp til hjernebarkens kreative krumspring og med smil om munnen blir de morsomme personene skapt.

Som tidligere, pleier jeg å lukke kortet med strikk og med en liten rygg i hver side av kortet får Fritjof plass når kortet er lukket.

Nå blir det en trivelig uke her i Papirbyen. Latteren til den blide sørlendingen ruller rundt i gatene og han sjarmerer alle, også meg!

Så; oppfør dere pent, landkrabber! Ellers må dere gå planken!

Ship O´hoi, fra Lene/borgemesteren

Karen Burniston Suprise Ball pop-up

Karen Burniston Bitty Ball pop-up

Karen burniston dies character add ons 2

 

 

 

Posted in DT Lene, Guttekort, Popup kort.