Siste julekortet for i år

Ja ja, det siste julekortet mitt ble en salig blanding av diverse papir og teknikker. Jeg er på kort tid blitt veldig glad i den nye diesen til Karen Burniston; Mini Pops pop up. Den har jeg brukt inni dette kortet.

På utsiden har jeg laget blomster med Heartfelt sine stempler og dies. Stemplet på hvitt papir og farget med Oxide Ink; Fired Brick og Aged Mahogny. Grankvister er kuttet ut i gullpapir. Bildet er fra et A4 ark fra Marianne Design.

Inni kortet limte jeg et bilde med plast foran. Mellom bildet og plasten er det et mellomrom som jeg fylte med «snø». Siden bildet er litt oppbygd ble det fint med en snor rundt hele bilderammen for å skjule 3D tapen bak plasten. De hvite trærne står festet på to av delene i KB sin Mini Pops pop up pakke.

Skrivefelt pyntet med flere Heartfeltblomster og en gammel julehilsen-dies fra Kort & Godt. Som på flere av mine kort har jeg laget lukkemekanisme med Karen Burniston Flap & Closure.

Så med dette kortet ønsker jeg alle våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

Hilsen Lene

Karen burniston dies-mini pop pop ups

Karen Burniston-flap and closure dies

Heartfelt Poinsettia & holly clusters Craft dies

Heartfelt Poinsettia & holly clusters stamp

 

Posted in DT Lene, Heartfelt Creations, julekort.