Skryte-album til Mamma

Jeg har laget et lite skrytealbum til mammaen min. Jeg tenkte at et sånt lite dekorativt album er en koselig gave. Jeg tenkte å fylle dette med bilder i sort hvit… fra jeg og søskene mine var små og fremover til dagens oldebarn… Mamma ble mormor for første gang på mordag da min eldste datter ble født, så den dagen er spesiell for oss.

Jeg har brukt Pion designs serie to my Valentine i dette lille albumet. I tillegg har jeg brukt Gold mirror cardstok til å punche ut blomster og noen forskjellige spellbinder dies. Jeg har brukt Envelope punch board til å lage Tabene.

Albumet har et «magebelte» som lukking. 
Albumet er «Gatefold» det vil si at det åpnes på midten og det er 3 sider på hver side av albumet
Ønsker dere en fin kreativ uke 🙂
Klem fra Irene

Posted in Uncategorized.

One Comment

Comments are closed.