Små hermetikk-bokser

For en stund tilbake fikk jeg det for meg at alle de små tomme maisboksene skulle spares. Kunne jo bruke dem til noe smart. Jeg har brukt to av dem til gaveinnpakning med de supre sommer arkene fra Prima.

Hermetikkboksene ble vasket godt og tørket før pynting (seff), så tok jeg et linstoff og reiv i lange remser like høy som boksen. Limte på med dobbelsidig tape og utenpå stoffet festet jeg en smalere stripe med mønsterark. Deretter pynta jeg med blomster, i samme serie som arkene. Jeg har også brukt en selvlaget linblomst vist i et annet innlegg på bloggen. Skjell fra stranda og noen små blomster måtte også på. 

Selvlagde blomster og hjerte i linstoff. Hjertet har jeg subbet over med hvit Gesso

Oppi boksen kan man jo putte små presanger, oppmerksomheter o.l. Sett på en liten etikett med navn og du har søte små kuvert-bordkort til en rustikk fest.

Her har jeg puttet oppi en sjokoladeblokk som blir veldig god kakao. Får den på Scrappehjertet i Stavern.

Så nå er det bare å spare på maisboksene etter Tacokvelden og sette igang med pynting. 
Sommerhilsen fra Lene
Posted in Uncategorized and tagged , , .

2 Comments

Comments are closed.