Snart jul, og godt forberedt

Heisan!
Det er nok mange hobbyrom/spisestuebord som ser ut som julenissens verksted akkurat nå. Mange av dere er vel godt igang med julekort og annen julepynt.
Jeg tenkte bare å minne dere på at mandelgaven til julegrøten må forberedes, og hvorfor ikke pakke den pent inn i en liten eske?

Denne boksen står i bladet «Et trykk» nr 4/2014, med greit mønster å følge.
Den er ca 4,5 inch bred og 2 inch dyp så den rommer fint en marsipangris.

Jeg har brukt Kraftkartong til selve basen, hvit Bazzill canvas til rammer og Kaisers herlige mønsterpapir med hvite hjerter på. Hjertet er kuttet ut med Tim Holtz, hearts, movers & shapers og malt med rød Crakle Paint fra Ranger. Stempelet «nå er det jul igjen» er privat og det lille stempelet på den lille etiketten er fra en tekstplate fra Norsk stempelblad as. «Gledelig jul» står det på den. Rød hyssing har jeg fra det lille lageret mitt med morsomme saker som jeg bare MÅ spare på.
Av prinsipp har jeg ikke kjøpt marsipangris ennå, men den skal få bo i denne boksen om noen uker.
Kos dere med førjuls-syssler og husk å være snille, det er snart for sein å forhandle! 

Posted in Uncategorized and tagged , , .