Snart «Valentines day»

Valentines Day er en dag man kan feire stort eller bare lite grann. Eller man kan droppe det hele og bare tenke at det er en helt vanlig dag i februar. Personlig liker jeg å gi en liten oppmerksomhet om den dagen faller på en hyggelig besøksdag, f.eks kaffebesøk hos svigermor. Da har jeg med en liten håndlaget ting/kort med en hilsen om at jeg er glad i henne.

Her har jeg børstet støv av et mønster jeg lagde for noen år siden. Dette er en liten avlang eksplosjonsboks med diverse ting inni. Jeg har brukt diverse ark fra Maja Design og blomster-arket på utsiden er et gammelt Mintay ark.

To løse avlange etiketter man kan skrive på og to små esker man kan putte noe godt oppi, eller en spennende gave. På den ene korte siden har jeg laget en lomme til en etikett med stemplet tekst på.

Man kan jo sette hva som helst i midten av denne boksen, helt etter hva tema skal være så her har du mange muligheter.

På lokket ville jeg ha et stort hjerte som ikke var flatt og da kuttet jeg 4 like hjerter og brettet dem på midten. Så limte jeg dem sammen langs brettelinjen og plasserte hjertet skrått på eskens lokk. Så pyntet jeg med selvlagde blomster i papir og Foam. De små røde blomstene er fra en pitteliten dies fra We R Memory Keepers.

Har du lyst til å lage denne finner du mønster HER.

XOXO fra Lene <3

Maja 12×12 ark special day valentines day

Maja 12×12 ark special day jubilee

 

Posted in DT Lene, eske, Maja Design, Valentine, Vertinnegave.