Snømann pop up

Nok en gang har jeg laget en figur med Surprise Ball Pop up og denne gangen tok jeg vinteren på forskudd. Jeg har lenge tenkt at en snømann må bli tøft med denne diesen og nå klarte jeg ikke vente lenger.

To baller er stablet oppå hverandre og jeg har strikket lue og klippet ut et skjerf i rutete stoff. «Snøen» han står på er en sirkel jeg har embosset i en embossingfolder og så dabbet lett med lyseblå farge. Alle de små delene til snømannen er også svertet med en lyseblå farge. Da fikk han litt dimensjon og han ser kjølig ut.

Bakdelen på kortet er laget enkelt med et gjerde og en lykt. Gjerdet er også embosset i folder og så klippet jeg gjerdestolper. Svertet litt over hver «planke» så tremønsteret kommer bedre frem og så satt sammen som et gjerde. Lykta er en Marianne Design dies. Øynene er en liten dies med dråper og alle de sorte kullbitene er smådeler fra en bakgrunnsdies. Nesa er fra snømannen til Tim Holtz (som kom i fjor).

De små snøballen som ligger strødd er små isoporballer/pynt fra Europris.

For å lukke kortet har jeg nok en gang brukt Flap & Closure fra Karen Burniston. Den er så fin å bruke til nettopp dette. En sterk magnet under papirene holder det hele sammen. Kortet har fått en dyp rygg så snømannen får plass inni kortet.

Fin høst, folkens! Hilsen Lene

Karen Burniston Suprise Ball pop-up

Karen Burniston-flap and closure dies

 

Posted in DT Lene, jul.