Stor notatbok med Bind it all

Hei, vil du ha en julegaveidé? Hva med en hjemmelaget notatbok, legg ved en 7. sans og to penner så har du en finfin gave. 
Dette er en forholdsvis stor notatbok, 16 x 22 cm og jeg har brukt en tapetbit til å kle permene  med. På siden har jeg en lang bit med papir fra Maja Design; Denim % Friends, drivers license. Oppå det papiret har jeg limt en remse med brunt opprevet stoff. 
Stjernene som pynter boka har jeg kuttet ut i sort Bazzill og gnidd InkaGold i sølv over etterpå. Hist og her har jeg festet de små skruebradsa til Tim Holtz. 
De store tekst-remsene er fra en pakke med masse fine ord, også Tim Holtz (finnes i butikken) eller gå inn på Scrappehjertets FB side og spør der.
«En god ting kan ikke sies for ofte»
Jeg elsker disse små tekstene som kommer i hefter eller på ark. Jeg bruker ofte Distress Ink på dem for å få den fargen jeg vil ha.
Bokens innside må jo også bli litt fin og på toppen av notatboka limer jeg en bit papir, samme som foran. Den bretter jeg rundt øverste del av boka og limer fast bak før boka limes inn på permen. Ellers pleier jeg å pynte med små ting fra en eske jeg har med diverse utklipp det ikke ble noe av i første omgang. 
Hilsen Lene
Materialer:
Stjerne dies

Posted in Uncategorized.