StudioLight dies 383

Heisan! Noe av det artigste jeg gjør med dies i samlingen min er å finne nye bruksområder til dem. StudioLight dies 383 er en stor pakke med dies som man kan lage små bøker med. Men siden pakken er så innholdsrik er det fullt mulig å bruke diesene på flere måter.

To av diesene i pakken har fått bli med på utformingen av et kort med en litt tøff vri. Den store delen til venstre kuttet jeg ut to ganger og puttet en oppå og en under kortet. Inni disse to limte jeg to sider med den tynne skrå diesen som avslutning. Siden jeg limte pyntepaneler over hullene har jeg punchet 4 nye hull, øverst og nederst. De to i midten lot jeg bare ligge gjemt under papiret. I hullene satte jeg eyelets og tredde i en snor.

Alle papirene til kortet er fra den siste nye papirserien til Ciao Bella, sign of the times A4 blokk.

da sier jeg bare…….CIAO!

materialer: Studiolight essentials dies-383

Ciao Bella-sign of the times A4

 

Posted in DT Lene, Studio Light.