Surprice Ball pop up, Alphonse på hjørnet

Hei, orker dere en innbygger til i papirbyen min?

Møt Alphonse! Han driver den lille populære kafeen på hjørnet. I sin ungdom reiste han fra Frankrike til Norge for å åpne et spisested under mottoet; stol aldri på en tynn kokk!

Etter mange år i Norge har han nå et veletablert sted hvor han har flere faste gjester. Arne Fredriksen og kompisene har sine faste dager i kafeen, Espen henger der med venner og Borghild har to faste lunsjdager sammen med gode venninner.

Kropp er laget med Surprice Ball pop up og hodet er laget med Bitty Ball pop up. Skjerfet i halsen har jeg lånt fra Elines Puppy (Marianne Design). Kokkehatten er laget av kaffefilter.

Alphonse er en kjekk mann med brune krøller og med sine gode kokkeferdigheter og sjarmerende aksent er han en populær mann.

Kjøkkenet til Alphonse har jeg laget av sølvark. Hyller og benk er kuttet med skjærebrettet mitt. Skapdørene er to deler fra Photo Pop Up (KB) og kjøkkendelene er dies fra ei pakke fra X-cut. Asjettene på andre hylle er kuttet ut med en liten oval dies. Klippet i to på langs og limt en tynn papirstrimle på bunnen. Igjen har jeg brukt Honningkrukka fra Bee Sweet (ModaScrap).

Hilsen borgermester Lene i Papirby

Karen Burniston Suprise Ball pop-up

Karen Burniston Bitty Ball pop-up

Mini dies- kitchen

 

Skroll til toppen