Surprise Ball Pop up – vaktmester

Forrige uke la jeg ut et innlegg med søster Borghilds lille vaksineringskontor. Der skrev jeg om vaktmesteren som hadde satt opp ei hylle på kontoret. Vaktmesteren ble litt stolt av det og lurte på om ikke han også kunne få litt plass i disse moderne sosiale mediene.

Så her er Arne Fredriksen, mannen til Borghild, og kontorets Mr Fix it! Det er en tittel han har fått av sykepleierstudenten Espen. Arne har sitt lille verksted i kjelleren på legekontoret og han fixer det meste.

Arnes forkjærlighet til søt lakris har satt sine spor rundt magen, derfor er kroppen laget med Surprice Ball Pop up (den store ballen) og hodet er laget med den lille ballen; Bitty Ball Pop up.

Her ser dere bakveggen på verkstedet og Arne har pyntet selv, etter beste evne. Rengjøring er det så som så med! Lakris-esken er gjemt oppi krukka med «Things». Det er honningkrukka fra ModaScrap; Bee Sweet.

Kortet måler 5 x 6 inch og jeg har brukt bare gamle papirer til dette kortet. Sag, hammer, skrujern og skiftenøkkel er små dies fra Art Impressions, «Craft».

Jeg vil bare vise dere hvor MORO det kan være med disse ballene og mulighetene dere har til å lage superpersonlige kort evnt med karikatur av mottaker.

Hilsen fra Lene

Karen Burniston Bitty Ball pop-up

Karen Burniston Suprise Ball pop-up

Mini dies -craft

Modascrap dies-bee sweet

Posted in dies, DT Lene, Guttekort, Popup kort.