Til-og-fra-lapp

 

Hei alle sammen 🙂

I dag blei jeg inspirert til å begynne på tilogfra lappene til jul . Helt sikkert bare fordi det snødde i går , og selvfølgelig fant jeg denne tøffe Postkassediesen til Papirdesign.

Basen på til-og-fra-lappen har jeg brukt min favoritt julerød bazzil Pomegranate og dark kraft.  Pomegranate fargen har jeg smørt først med finnabair metallwax  Fire Ruby og sprayet over med Distress Mica Stain Burning Ember . Når jeg hadde sprayet over med mica stain så dabbet jeg med blending tool. Denne gangen ville jeg ha «shine» effekten til mica stain, så jeg lot den ikke tørke i «splat» effekt på arket.

På juletrærne har jeg brukt snø, slik at man  bygger 3D effekt . Det er så gøy å leke med, tror dere alle har lekt med snøpaste eller har det stående i hylla . Så nå er tiden til å finne den frem å lage juletrær eller snøfnugg 🙂

Det er så fint å sitte å lage og legge klart i en boks, så har man de klare når prosjektene trenger pynt.  Bruker mye  6×6 storage artbin boxer  , det er som å dykke ned i  en skattekiste når man åpner de 😉

Til å legge på snøen bruker jeg en liten  gammel pensel som jeg har klippet busten helt kort på.  Slik at busten er helt stiv, føler man har litt mer kontroll. 

Håper jeg inspirerte dere til å lage til-og-fra-lapper eller  en «skattkiste» <3

Ha en kreativ søndager  🙂

NB diesen ligger ikke i nettbutikk, men den er i salg i butikk. Bare å ringe eller sende melding  

 

Skroll til toppen