Toffifee eske

Heisan! For første gang har jeg laget omslag til en Toffifee eske. Ble veldig inspirert av Betina på vårt siste digitale scrappetreff hvor hun hadde mønster og veiledning på dette. Mine sjokolade-esker er kjøpt i Sverige og de er litt mindre enn den Betina viste så jeg har forminsket mønsteret litt.

Jeg har brukt flere Maja Design ark, Woodland Christmas. «Julehilsen» er fjorårets men vi har flere fine fra årets kolleksjon.

Jeg synes denne varianten var så fin fordi den har en «lomme» som esken ligger oppi. Pluss en mulighet til å skrive en liten hilsen.

Måtte jo leke meg med den nye Poinsettia til Craft&You. Her kommer mine mål til omslaget:

12 x 7 inch, legg bredsiden opp i pregebrettet og preg på

2 (front på lomma)- 2 7/8 – 7 1/4 – 8 1/8, det som er igjen er utvendig lokk.

2 stk: 1 7/8 x 4 3/8, preg på 1/2 inch begge langsidene. Klipp bort 2 inch på den ene limedelen (1/2 inch biten). Klipp bort motsatt på den andre så du får to speilvendte deler. Disse limes inn mellom front på lomma og baksiden av omslaget. Da skal du få en lomme du kan putte Toffifee-esken oppi. Husk å lime på bånd før du limer på mønsterark.

Tusen takk for fin inspirasjon, Betina!

Skroll til toppen