Tomme blikkbokser kan bli julegaver

Heisann… mandag igjen og min tur å blogge. I helga har jeg hatt en følelse av jul, det har vært kald og det har luktet snø synes jeg!
Det er vanskelig å finne på julegaver til ungdommer, og voksene, voksene ønsker seg ikke noe og ungdommen ønsker seg mest penger eller gavekort. Forferdelig kjedelig for ei som liker å pakke inn gaver. Løsningen kan være en slik boks som dette :

Boksen er åpnet i bunnen (med enTupperware boksåpner) og innholdet er selvsagt tatt ut. Boksen er vasket og tørket og siden har jeg laget en ny bunn som limes på når boksen har fått nytt innhold. Penger, gavekort eller kanskje billetter til opplevelser.  Vips så er det mer moro å gi bort sånne kjedelige gaver som alle skjønner hva er, lenge før de har åpnet dem.  Når boksen er åpnet kan den jo fortsatt brukes til pynt også 🙂

Her er en annen variant

Dette er også en ypperlig måte å få brukt opp rester. Alt jeg har brukt er restpapirer fra andre prosjekter, samt endel dies. 
Juleklem fra Papirdesign
Snøkrystall fra x-cut
Julestjerne fra  Creative Expression
Grankvist fra Creative Expression
Istapp bord fra Marianne design
Selvsagt også litt stæsj som perler, krystaller osv… bare fantasien setter grenser!
Håper det gir dere litt inspirasjon til bruk av rester og greie julegaver!!
Ha en fin uke
Klem fra Irene
 
Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .

5 Comments

  1. hei vil gjerne prøve å lage slike flotte bokser, men kunne du ha vist hvordan man lager en ny bunn for oss som aldri har prøvd. Vært veldig glad om du hadde beskrevet litt også hvordan man går frem. Du ser greit å få ting inn med teskje når man ikke har gjort det før 🙂

    • Hei Monica. Jeg vet ikke helt hvordan andre gjør det, men dette er sånn jeg gjør. Jeg stanser ut to sirkler i bazzill, de må ikke være større enn den opprinnelige bunnen. Deretter kutter jeg en stripe med bazzill ca 1 inch bred og lang nok til å gå rundt hele boksen og preger den på midten. Klipp masse haker så det ser ut slik VVVVVV rundt hele den ene siden av pregelinjen Dette skal være under boksen.Jeg måler stripen rundt boksen, den må ikke være for stram. Jeg limer sammen og bretter kanten med alle hakene inn under boksen. Deretter limer jeg den ene sirkelen oppå bretten med alle hakene. Du har nå en ny bunn. For at bunnen skal bli mer stødig limer jeg den andre sirklen på innsiden av den nye bunnen.

  2. Lekre bokser. Eg dekorerte ein slik boks for ei stund sidan og var veldig fornøyd med resultatet. Då eg skulle lage ny boks huska eg ikkje kva type maisboks eg brukte. Eg har kjøpt forskjellig type maisbokser, men alle har blitt bulkete i bunn når eg har brukt Tuppeware-opnaren. Kva type boks bruker du?

    • Hei Guri. Jeg bruker både maisbokser og Clementinbokser (som er litt mindre). Jeg opplever også at kanten kan bli litt bulkete på maisbokser. Jeg har brukt Eldorado her. Jeg klarer som regel å rette den ut slik at papiret dekker slik at det ikke synes…

Comments are closed.