Valentine shaker card

Hei ….:-)

Tenk at vi allerede er over halvveis i januar !! Jeg har hatt en litt «nede» periode på scrapperommet i det siste, men det er i ferd med å forandre seg. Jeg har laget noen shaker-card forrige uke, og denne gangen skal jeg vise dere et jeg har laget til Valentine dagen.  Valentine dagen, den 14 februar, er ikke noe vi har feiret her hjemme i lang tid. Jeg synes allikevel det er en fin tradisjon med en dag du kan gjøre litt stas på en du er glad i. Det behøver jo ikke være en kjæreste, det kan være bare en du er glad i og setter pris på…

Dette kortet er 4 3/4 x 4 3/4 inch kort
Papirene er rester av en serie fra Reprint
Bildet inni er fra fjorårets Valentine serie fra Pion
Inni kortet er det Sequins som opprinnelig tatt inn på scrappehjertet som sidedeler til Poppyplanneren.
Blomstene er stemplet og laget med Heartfelt Creations Classic Rose. Jeg har formet dem med Delux flower kit som også er fra H.C.  Du får kjøpt settet på Scrappehjertet og det er «must have» hvis du liker å lage blomster
Happy Valentines Day er et stempel fra JustRight som har vært å kjøpe hos Scrappehjertet, men jeg er ikke sikker på om hun har det lenger ….

Her er et par  bilder mer

Ønsker dere en flott og kreative uke 🙂

Klem fra Irene

Posted in Uncategorized and tagged , , , , .