Valentins/ morsdag kort og gave

Hei hei alle sammen. 
Jeg har laget 2 kort og en sjokolade eske som jeg synes passer fint til Valentiner og mors dagen.
Lemon Craft er et nytt merke hos Scrappehjertet. Jeg falt helt pladask for denne serien, så jeg kjøpte et av alle arkene og en av 6×6 blokka. Det finnes også A4 ark med motiver som passer helt perfekt til serien. Denne serien er så lett og jobbe med og lett og lage flotte prosjekter med.
På kortene og gaven har jeg brukt 12×12 ark og ark fra 6×6 blokken.

Her har jeg brukt charms, sugerør, blonde, blomster og sommerfugler som pynt. Den halve rammen som er øverst på kortet er fra et sett med 3 stk i. Jeg var litt uheldig og mistet dette sette i trappa, men jammen fikk jeg brukt litt av det allikevel.
 Sommerfugelen er en punch.

Litt blonder, blader og blomster synes jeg var passelig pynt på dette kortet. Bladene er en punch.
Teksten på kortene er fra et Stickers ark fra Papir Design. Halv perlene jeg har brukt finner du også i nettbutikken. På kort bruker jeg mye 3D puter/tape under paneler og bilder så ikke kortet blir så dødt og flatt.
Boksen var i utgangspunktet full av Ferrero Rocher sjokolade, men mens arbeidet skred frem ble sjokoladen borte på mystisk vis. Den hvite kanten som stikker ut på sidene av mønster arket har jeg brukt en Martha Stewart kant punch.
Hilsen Gunn-Eirill
Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .