Veldedighet i Papirbyen

Papirbyens Moder Teresa er nå i full gang med årets første veldedighets-arrangement. Hun heter egentlig Signe og er byens snilleste person som går i to sko.

Hun stiller alltid opp når det er snakk om innsamlinger og nå som det nærmer seg Valentines day har hun funnet på noe nytt. Arne Fredriksen AKA Mr Fix it, har snekret en bod til Signe som hun kaller kyssebua. Signe skal selge kyss (på kinnet) til 25,- stk frem mot selveste kjærlighetsdagen. Hjemmelagde kjærlighet på pinne kan man også få kjøpt og jeg er sikker på at denne boden skaper latter og morsomme øyeblikk.

Selve boden er satt opp med Karen Burnistons dies: Fireplace Pop-up og Signe herself er lagd med Bitty Ball Pop-up (kropp) og Mini Ball Pop-up (hodet). Signe har langt hår og da brukte jeg diesen som lager flammer fra førstnevnte dies (Fireplace Pop-up). XOXO banneret har jeg laget med vimpelen fra Circel Tag Book Pop-up.

Fronten på kortet ble ganske enkelt men jeg synes denne lukkingen var ganske søt. Lukkeflappen er lagd med Karen Burniston dies: Long Flap Closure, og en lang hyssing rundt kortet holder det hele sammen.

Signe er kjent for å være utrolig snill, men hun blir også meget engasjert og går «all in» i oppgavene sine. Jeg (Borgermesteren) fikk latterkrampe da hun dukket opp på torget med rød stor kyssemunn og lange sorte, flagrende øyevipper. -Alt for en god sak, sier hun og kikker nysgjerrig bort på den lange køen som er dukket opp foran kysseboden. Og hvem står først i køen? Joda, Mr. Fix it.

❤️ SMASK ❤️

Lene hilser!

Karen Burniston Fireplace pop up

Karen Burniston Bitty Ball pop-up

KB mini ball pop ut

Karen Burniston-circle tag book pop up

KB long flap and closure

Vil du se Mr Fix it/Arne Fredriksen finner du innlegget HER

Posted in dies, DT Lene, Popup kort, Valentine.